aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΘέλει να κάνει ζημιά με το «καλημέρα»

Θέλει να κάνει ζημιά με το «καλημέρα»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η 1η αγωνιστική θέλει τη νεοφώτιστη Αναγέννηση να φιλοξενείται σήμερα από την ΑΕΛ στο Τσίρειο και όπως είναι λογικό, τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ της. Ωστόσο, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, για να αρχίσει ιδανικά την προσπάθειά της για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Άλλωστε, ο ρόλος του αουτσάιντερ θα τη συντροφεύει στα πλείστα παιχνίδια που θα δώσει στο πρωτάθλημα. Ο Αδάμος Αδάμου μάζεψε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούσε και ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές. Ο Κύπριος τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του για να αμυνθεί σθεναρά σήμερα και να προσπαθήσει να σκοράρει με αντεπιθέσεις. Εκτός πλάνου του Αδάμου είναι ο τραυματίας Βασίλης Χατζηγιαννακού και το τελευταίο απόκτημα, Τόμας Μάρισιτς, ο οποίος θα εγγραφεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Το πιθανό σχήμα, που θα παρατάξει ο Κύπριος τεχνικός κόντρα στην ΑΕΛ, είναι το ακόλουθο: Ο Μάστρου θα είναι κάτω από τα δοκάρια στον άσο, στα άκρα της άμυνας οι Μπαρπούδης και Ευθυμίου, κεντρικοί αμυντικοί οι Ντιαλό και Αναστασίου, στη μεσαία γραμμή οι Γιουσπασιάν, Νατσιόπουλος και Μπρίζιντο, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Βέσλεμ, Κάλεζιτς και Φουρτάδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ