aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας

Σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά την ήττα από την ΑΕΖ, η Αναγέννηση επανήλθε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα των φιλικών με νίκη κόντρα στην Ένωση (3-0). Η εμφάνιση αλλά και η νίκη ικανοποίησαν τον Αδάμο Αδάμου που είδε την ομάδα του να βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει του πρωταθλήματος.

Ο Κύπριος τεχνικός σε άλλο ένα φιλικό δοκίμασε διάφορα σχήματα και πρόσωπα. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του και έδειξε ότι ακόμη παίζονται θέσεις για την ενδεκάδα. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά σε φιλικό η Αναγέννηση πέτυχε τρία γκολ, ενώ διατήρησε και το μηδέν στην άμυνα.

Στα θετικά σημειώνεται το ότι είδαν δίκτυα τρεις διαφορετικοί σκόρερ, οι Κυπριανού (με πέναλτι), Φουρτάδο και Κάλεζιτς. Για τον Φουρτάδο ήταν το πρώτο του γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, όπως και γα τον Κάλεζιτς και αυτό θα τους βοηθήσει ψυχολογικά.  Στο πρώτο ημίχρονο ο Αδάμου χρησιμοποίησε τους Μάστρου, Φωτίου, Ευθυμίου, Γιαννακού, Αναστασίου, Βλασόπουλο, Κολάνη, Α. Χριστοδούλου, Θεράποντος, Κάλεζιτς, Κυπριανού.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βιέρα, Μπαρπούδης, Φουρτάδο, Α.Μουλαζίμης, Λ. Χριστοδούλου, Μπριζίντο, Γαβριήλ, Σωτηρίου, Γιουσπασιάν, Νατσιόπουλος, Ντιαλό.  Αύριο η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στην Δερύνεια στο τρίτο σερί φιλικό της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ