aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Όλα λειτουργούν στην εντέλεια»

«Όλα λειτουργούν στην εντέλεια»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ικανοποίηση επικρατεί στην Αναγέννηση Δερύνειας από τη δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο έφορος του συλλόγου, Αλέξης Γιαννακού (δεξιά στη φωτό), μίλησε στο «Goal» για όλα όσα αφορούν τους πράσινους.

«Όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Η ομάδα δουλεύει αθόρυβα και χωρίς μεγάλα λόγια. Υπάρχει πλήρης επαγγελματισμός και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Η προσπάθεια είναι δύσκολη και το αναγνωρίζουμε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα παρουσιάσουμε ομάδα συνόλου και όχι ονομάτων. Θέλουμε παίκτες που θέλουν να διακριθούν. Παίκτες που θα τα δώσουν όλα για την ομάδα πάνω απ’ όλα, αλλά και για τον εαυτό τους».

Το πρώτο φιλικό της Αναγέννησης Δερύνειας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ερμή και σε αυτό αναμένεται ότι ο προπονητής Αδάμος Αδάμου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ