aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚέρδισε εντυπώσεις, έστειλε μήνυμα

Κέρδισε εντυπώσεις, έστειλε μήνυμα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στη Δερύνεια υπάρχει ενθουσιασμός μετά το 2-2 με την Ομόνοια, παρόλο που αδικεί την Αναγέννηση το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αδάμου ήταν εξαιρετική, παλικάρι και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Από τη μια υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την εμφάνιση και την τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, από την άλλη στεναχώρια για τον ένα βαθμό αφού η ομάδα έδειξε πως μπορούσε ακόμη και για τη νίκη. Επίσης, στη Δερύνεια εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία. Η ομάδα του Αδάμου όπως και πριν από πέντε χρόνια, το 2011, έτσι και προχθές με τον ίδιο προπονητή μέσα στο «Τάσος Μάρκου» υποχρέωσε την Ομόνοια σε απώλεια βαθμών.

Οι πράσινοι έστειλαν το μήνυμα πως θα είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα η οποία θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της. Ο Κύπριος τεχνικός με εξαιρετικό πλάνο και τακτική, ιδιαίτερα όταν η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες, την οδήγησε στη διατήρηση της ισοπαλίας, ενώ αν ο Κολάνης ήταν πιο ψύχραιμος στη φάση του 84ου λεπτού τότε ίσως να έφθανε και στη νίκη.

Η Αναγέννηση πλήρωσε βαρύ το τίμημα αφού υπέστη θλάση ο Ντιαλό, που θεωρείται ο καλύτερός της αμυντικός, ενώ έχασε και με κόκκινη τον Ευθυμίου. Οι Μπριζίντο και Κυπριανού άνοιξαν λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ είχαν πολύ καλή παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ