aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑπό τον Τακτακαλά στη Δερύνεια ο Φουρτάδο

Από τον Τακτακαλά στη Δερύνεια ο Φουρτάδο

Ο Ζοσέ Εμίλιο Φουρτάδο, ο οποίος είχε κλείσει στον Ολυμπιακό αλλά μετά από τις γνωστές διαφωνίες διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας που οδήγησαν στην αποχώρηση του τεχνικού τιμ, ο Ιβοριανός φορ βρήκε αμέσως νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Φουρτάδο ανακοινώθηκε από την Αναγέννηση Δερύνειας και αναμφίβολα πρόκειται για μία ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ των πρασίνων.

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ζοσέ Εμίλιο Ρομπάλο Φουρτάδο (José Emílio Robalo Furtado). Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΚ Αθηνών, Παναιγιάλειο ενώ τη σεζόν που μας πέρασε ήταν στον Πανσερραϊκό (25 συμμετοχές – 13 γκολ)», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και καταληκτικά τονίζεται: «Καλωσορίζουμε τον Φουρτάδο στην οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

Εν τω μεταξύ, στις προπονήσεις της Αναγέννησης συμμετέχει ο Μαυροβούνιος Βάσκο Κάλεζιτς που αποκτήθηκε προσφάτως. Όσον αφορά στον Ανδρέα Κυπριανού, ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αναμένεται ότι σύντομα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα την Παρασκευή στις 19:00 στη Δερύνεια θα διεξαχθεί το τέταρτο φιλικό της ομάδας με αντίπαλη τη Δόξα. Προηγήθηκαν αυτά απέναντι σε Ερμή, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ. Στις 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί το φιλικό με την Ομόνοια στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ