aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Ανταγωνιστικοί και όπου βγάλει»

«Ανταγωνιστικοί και όπου βγάλει»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του πρωταθλήματος ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης, Πανίκος Αμυραγιάς (αριστερά στη φωτό), ωστόσο στάθηκε στο γεγονός ότι στο δεύτερο παιχνίδι με την Ομόνοια, το σωματείο θα επωφεληθεί οικονομικά.

«Είναι μια δύσκολη κλήρωση για μας στο ξεκίνημα, με ομάδες με υψηλούς στόχους. Στη δεύτερη αγωνιστική θα φιλοξενήσουμε την Ομόνοια και από οικονομικής άποψης είναι θετικό. Ελπίζουμε ότι θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και θα πάρουμε οικονομική ανάσα», είπε ο Αμυραγιάς και συνέχισε:

«Είμαστε η Αναγέννηση και δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε αντιπάλους. Θα παίξουμε με όλες τις ομάδες και στόχο μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί με όλους τους αντιπάλους και όπου μας βγάλει».

Εξάλλου, στην Κύπρο βρίσκεται από χθες Αρμένιος διεθνής μέσος, με στόχο να επέλθει οριστική συμφωνία με το σωματείο της Δερύνειας και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αύριο η ομάδα της Δερύνειας θα δώσει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ