aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΘα δώσει τη «μάχη» και ό,τι βγει…

Θα δώσει τη «μάχη» και ό,τι βγει…

Η αποστολή της Αλκής απέναντι στον Απόλλωνα, έστω κι αν ο σημερινός μεταξύ τους αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Αμμόχωστος», είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο, οι κυανέρυθροι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το καλύτερο, να ψάξουν βαθμολογικό κέρδος. Η Αλκή βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και δίνει τον δικό της αγώνα για παραμονή στην Κατηγορία.

Η προσπάθεια της Αλκής γίνεται ακόμη πιο δύσκολη λόγω της απουσίας βασικών ποδοσφαιριστών, που υποχρεώνουν τον Κώστα Σακκά να καλύψει τα κενά τους και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει τους Κυπριανού και Σπόλιαριτς που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και τον Φλόρες που αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ. Χαραλάμπους, Γουίκς και Χριστοφή αναμένεται να είναι οι αντικαταστάτες τους.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 θα παρουσιάσει την ομάδα του ο Σακκάς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάρντο. Την τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελούν οι Χαραλάμπους, Σερφά, Χριστοφή και Στάροκιν. Στη μεσαία γραμμή, οι Τραϊστέφσκι και Ακόστα θα έχουν ανασταλτικό ρόλο και ο Γουίκς, που παρουσιάζεται έτοιμος για το ντεμπούτο του, θα κινείται ως επιτελικός. Στα άκρα της επίθεσης, ο Μπελαμεϊρί (δεξιά) και ο Σταύρου (αριστερά) και στην κορυφή ο Κάρλος (φωτό), που επανέρχεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ