aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤα βάζουν με την Αλκή οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας

Τα βάζουν με την Αλκή οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν τη διαφωνία τους για το γεγονός πως μετά από την Ομόνοια, δημιουργήθηκε εταιρεία σε άλλο ένα ποδοσφαιρικού τμήμα λαϊκού σωματείου. Παράλληλα ακφράζουν τη χαρά τους που στην ομάδα τους δεν έβαλε ακόμη… χέρι κάποιος επενδυτής, ασχέτως αν στο παρελθόν υπήρξαν πολλές επαφές με υποψήφιους επενδυτές.

Αναλυτικά:

«Κατανοώντας το σύστημα δεν ήρθε σαν έκπληξη η απόφαση της Αλκής για εξεύρεση επενδυτή. Σε ένα σύστημα που αν δεν έχεις λεφτά δεν μπορείς να πετύχεις, η μαγεία χάνεται στον βωμό του χρήματος. Άλλο ένα λαϊκό σωματείο γίνεται περιουσία ενός ατόμου και υπόδουλο στις ορέξεις του.

Θέλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας για την κατάληξη του σωματείου που μας βοήθησε απλόχερα όταν ήρθαμε σαν πρόσφυγες το ’74, αλλά και την ευχαρίστηση μας για όσα γίνονται στο δικό μας σωματείο. Χαιρόμαστε αφάνταστα για το Αθλητικό Πνευματικό Σωματείο Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Μια Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου για όλους.

Υ.Γ. 1: Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε.

Υ.Γ. 2: Με τον καιρό να ‘ναι κόντρα,
Έχει τιμή σαν πετάς,
Να μένεις μόνος.

Υ.Γ. 3: Σε όλους τους συνδέσμους μας θα γίνεται συλλογή τροφίμων για τον λαό του Λιβάνου. Σε στιγμές σαν και αυτές είναι καθήκον μας να δείχνουμε την ανθρωπιά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ