aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠροεδρική επιβεβαίωση: Κλειστός ο Μάατσι!

Προεδρική επιβεβαίωση: Κλειστός ο Μάατσι!

Λίγο πριν ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας, μιλήσει αποκλειστικά στον Active, η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, σας είχε ενημερώσει για το ζεστό ενδιαφέρον της ομάδας για τον Νασίρ Μάατσι. Ο πρόεδρος της Αλκής Ορόκλινη επιβεβαιώσε, λοιπόν, πως υπάρχει προσύμφωνο με τον Ολλανδό ακράιο επιθετικό, αφού ο Γουίλι Σεμέδο βρίσκεται μία ανάσα από την ένταξη του στην Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψήνει τον Μάατσι για επιστροφή!

Μάλιστα, περιέγραψε πως πάρθηκε η τελική απόφαση στη χθεσινή κοπή της βασιλόπιττας του Σωματείο. «Χθες το απόγευμα ήρθε ο προπονητής και μου είπε πως είναι ελεύθερος ο Νασίρ Μάατσι και αν μπορούμε να τον κλείσουμε. Εγώ του απάντησα βεβαίως και συμφωνήσαμε με τον ποδοσφαιριστή. Έτσι αναμένεται στην Κύπρο για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη: Πολύ κοντά στην Ομόνοια ο Σεμέδο!

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό τόνισε πως η νίκη είναι απαραίτητη, αφού σε αντίθεση περίπτωση η Αλκή θα μπλέξει, ενώ εκτός πλάνου του προπονητή θα είναι οι Πάρπας και Πιεράτσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ