aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠάει γι’ άλλους

Πάει γι’ άλλους

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Αλκή δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δοκιμάστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα (0-2). Ο ποδοσφαιριστής δεν ικανοποίησε τον προπονητή της «Αθάνατης» Σάββα Δαμιανού και θα αποχωρήσει, ενώ δύσκολα θα αποκτηθεί ο Έντουαρντ Μασίνουα, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε στο τεστ κόντρα στους πράσινους της Κατωκοπιάς.

Ως εκ τούτου, η προσπάθεια των κυανέρυθρων για ενίσχυση της ομάδας με στόπερ και επιθετικό συνεχίζεται, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι για τα μετόπισθεν έχει εντοπιστεί Γάλλος ποδοσφαιριστής και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Το θέμα του φορ πιθανόν να καθυστερήσει ακόμη λίγο, αφού στην Αλκή θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Εξάλλου, για την ώρα υπάρχει η επιλογή του Βασίλεφ, ο οποίος –όπως όλα δείχνουν– θα είναι και ο βασικός επιθετικός της νεοφώτιστης ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της Αλκής ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι έχει ήδη αρχίσει. Η εβδομάδα που διανύουμε θα αναλωθεί σε προπονήσεις, μέσα από τις οποίες ο Σάββας Δαμιανού θα καταλήξει και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς. Όσοι παίκτες δείξουν ότι είναι πιο έτοιμοι, θα πάρουν φανέλα βασικού στο σημαντικό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, όπου ο στόχος της Αλκής είναι η νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα παλέψει φέτος για τους ίδιους στόχους με αυτήν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ