aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΝέα Σαλαμίνα - Αλκή: Συμβιβασμός στο «Αμμόχωστος»

Νέα Σαλαμίνα – Αλκή: Συμβιβασμός στο «Αμμόχωστος»

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Αλκή Ορόκλινη στο «Αμμόχωστος». Οι κυανέρυθροι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ροβίθη στο 33’ (προβολή) έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γουίκς. Η απάντηση της Σαλαμίνας ήλθε στο 68’ όταν ο Χρίστου στην επαναφορά της μπάλας μετά από δοκάρι του Οσέι, ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Με πολλούς νεαρούς έπαιξε η Σαλαμίνα του Πάμπου Χριστοδούλου ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν κάποιοι παίκτες που δοκιμάζονται. Ο Ανδρέας Αρτεμίου (είχε ευκαιρίες για γκολ) του ΑΠΟΕΛ και ο 24χρονος μεσοαμυντικός από τη Ζιμπάμπουε Ταμουπίπουα Ντιμάιρο. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν οι Μπάρνς Οσέι και Τομάς Βάγκνερ.

Για την Αλκή, ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Φακούντο Γκιτσόν που μαζί με τον τερματοφύλακα Κελάβα είναι οι δύο μετεγγραφικές υπερβάσεις της ομάδας.

Νέα Σαλαμίνα (Πάμπος Χριστοδούλου): Κίσσας, Χατζηκωνσταντή, Χρυσοστόμου, Νικολάου, Λεμέσιος, Αντιόλο, Παπουής, Χρίστου, Ποντικός, Ντιμάιρο, Αρτεμίου. Βάγκνερ, Οσέι, Nόλας, Θαλής, Χατζηαντώνης και Κυριάκου έπαιξαν ως αλλαγή.

Αλκή Ορόκλινη (Κύπρος Μούζουρος): Παναγιώτου, Φιλίππου, Ουαγκέ, Ευθυμίου, Χ. Μούζουρος, Φοινίρης, Πουτζιουρής, Γουίκς, Λίλλης, Σιαπανής, Ροβίθης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Κελάβα, Χαραλάμπους, Κατσιατής, Λεονάρντο, Αλωνεύτης και Φράγκος στη θέση των Χ. Μούζουρου, Ευθυμίου, Σιαπάνη, Παναγιώτου, Γουίκς και Φιλίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ