aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Γεια σας, με λένε Ντουβεντρού»

«Γεια σας, με λένε Ντουβεντρού»

Ο Ντίλαν Ντουβεντρού (φωτό) «συστήθηκε» προχθές στην Α’ Κατηγορία, πετυχαίνοντας το γκολ με το οποίο ισοφάρισε η Αλκή Ορόκλινη την Πάφο (1-1). Ο Γάλλος εξτρέμ, όμως, ο οποίος βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στους τέσσερις βαθμούς, δεν είναι άγνωστος σε όσους παρακολουθούν τις μικρότερες κατηγορίες.

Διότι αφίχθη στην Κύπρο πριν από έναν χρόνο για τους κυανέρυθρους και τους βοήθησε να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ήταν από τους στυλοβάτες της περσινής επιτυχίας, αφού αγωνίστηκε στα 25 από τα 26 παιχνίδια, συμμετέχοντας σε όλα στο αρχικό σχήμα. Το κοντέρ του σταμάτησε στα εννιά γκολ και μάλιστα, σκόραρε και στο περσινό 2-0 επί της Πάφου στο Παφιακό.

Προχτές έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην Αλκή και στην προσπάθειά της για παραμονή. Δείχνει νωρίς λοιπόν, ότι μπορεί να δικαιώσει τον Σάββα Δαμιανού, ο οποίος αποφάσισε να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ