aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή: Είναι «Αθάνατη», μην την ξεγράφεις…

Αλκή: Είναι «Αθάνατη», μην την ξεγράφεις…

Μιαν «Αθάνατη», ποτέ μην την ξεγράφεις… Η Αλκή με την παρουσία της προχθές και τον σημαντικό βαθμό που πήρε απέναντι στην Ανόρθωση, επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό της. Ποτέ δεν τα παρατά, προσπαθεί για το καλύτερο και πανάξια πήρε τον βαθμό, παρόλο που στο τέλος ίσως με λίγη τύχη να έφθανε και στη νίκη.

Ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του Κώστα Σακκά στο πρωτάθλημα, που θα τονώσει το ηθικό των παικτών ενόψει της συνέχειας. Σαφώς και τα οφέλη είναι πολύ περισσότερα από τον ένα βαθμό. Η θετική αυτή εξέλιξη θα προσδώσει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και ο Κύπριος τεχνικός θα μπορέσει να δουλέψει στο προσεχές διάστημα, που υπάρχει διακοπή, για να βελτιώσει συγκεκριμένους τομείς.

Άλλωστε, ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για την «Αθάνατη», που θα θελήσει να παρουσιαστεί βελτιωμένη και αποφασισμένη για να κερδίσει κι άλλους βαθμούς. Είναι ξεκάθαρο πως, θα πρέπει να φτιάξει την εικόνα της επιθετικά αφού σε τέσσερις αγώνες ακόμη ψάχνει το πρώτο της γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ