aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή: Μπολιάζεται το ρόστερ με άλλους τέσσερις Κύπριους

Αλκή: Μπολιάζεται το ρόστερ με άλλους τέσσερις Κύπριους

Η προσπάθεια των ανθρώπων της Αλκής να… μπολιάσουν το ρόστερ με ντόπιο στοιχείο, δεν σταματάει στους Κούλλη Παναγή και Σωτήρη Φοινίρη. Πληροφορίες αναφέρουν πως στα κυανέρυθρα θα ντυθούν οι Μάριος Πουτζιουρής, Νίκος Ευθυμίου, Θανάσης Λιασίδης και Γιώργος Σιαπάνης.

Οι δύο πρώτοι αγωνίζονταν στον Οθέλλο Αθηαίνου στην διακοπείσα σεζόν και πλέον μετακομίζουν λίγα χιλιόμετρα παρακάτω. Ο 26χρονος μέσος και ο 27χρονος αριστερός μπακ, αναμένεται πως θα αποτελέσουν σημαντικές μονάδες στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία.

Ο 23χρονος αμυντικός Λιασίδης στην σεζόν που διακόπηκε αγωνίστηκε με επιτυχία στο ΘΟΪ Λακατάμιας. Σχετικά με τον Σιαπάνη, ο 24χρονος επιθετικός πραγματοποίησε επίσης αξιόλογη σεζόν με τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Από εκεί και πέρα, στο νέο πρότζεκτ της Αλκής ενσωματώνεται και ο Ανδρέας Μιχαήλ που θα έχει σημαντικό ρόλο στην προπονητική ομάδα. Είναι γνωστή άλλωστε η αξία του σε θέματα ανάλυσης και προπονητικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ