aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ18άδα επιλογών με το ξεκίνημα

18άδα επιλογών με το ξεκίνημα

Ο σχεδιασμός της Αλκής για την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία έχει υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, έγκαιρα και αθόρυβα. Το συμβόλαιο 13 ποδοσφαιριστών της έχει ανανεωθεί, στο ρόστερ προστέθηκαν 5 αποκτήματα, ενώ βάσει δεδομένων αναμένεται άλλη μία, ίσως και δύο μετεγγραφές. Ο Σάββας Δαμιανού και το επιτελείο του, έχουν σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, από το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τελευταίο χρονικά απόκτημα, ο 31χρονος Ρουμάνος επιθετικός Αντριάν Πατουλέα (στη φωτογραφία μαζί με τον πρόεδρο Άντη Λόππα). Άλλοι δύο νεοφερμένοι, ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός Αμπντελαγί Ντιακιτέ και ο 32χρονος Γάλλος μέσος Ζιαν Μπαπτίστ Πιερατσί, αναμένονται σήμερα στην Κύπρο. Ο 21χρονος τερματοφύλακας Ραφαέλ Κινόνες και ο 25χρονος μέσος Σιαφίκ Τιγκρουντζά έχουν ήδη φορέσει τα κυανέρυθρα.

Ο κόσμος της ομάδας αναμένει την ενημέρωση για την ημερομηνία της πρώτης ανοικτής προπόνησης, ενώ συνεχίζει να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης για αγορά εισιτηρίου διαρκείας (στα 250 και 150 ευρώ οι τιμές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ