aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣυζήτηση με Δημητρίου και παίκτες

Συζήτηση με Δημητρίου και παίκτες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί για την ΑΕΖ, η οποία υποβιβάστηκε και δεν θα λάβει μέρος στα πλέι άουτ. Πλέον, οι παράγοντές της θα προετοιμάσουν το έδαφος για τη συμμετοχή στη Β’ Κατηγορία και πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι επαφές για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Θα γίνουν συζητήσεις με τον προπονητή Δημήτρη Δημητρίου (φωτό), κατά πόσο σκοπεύει να παραμείνει στο πόστο του, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το ζήτημα με τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν και στη νέα περίοδο. Κάποιοι έχουν ήδη προτάσεις από άλλες ομάδες και μάλλον θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Παράλληλα όμως έχουν εντοπιστεί και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προσεγγιστούν για να στελεχώσουν την ομάδα της επόμενης περιόδου. Το ξήλωμα των ομάδων που υποβιβάζονται άλλωστε, είναι σύνηθες φαινόμενο, καθώς άλλες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της Α’ Κατηγορίας και διαφορετικές της Β’ Κατηγορίας, στην οποίαν θα αγωνίζεται η ΑΕΖ τη σεζόν 2017-18.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ