aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ αφανής ήρωας Μαμμίδης και η εικόνα του αδικοχαμένου κολλητού του

Ο αφανής ήρωας Μαμμίδης και η εικόνα του αδικοχαμένου κολλητού του

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο αρχηγός της ΑΕΖ Ανδρέας Μαμμίδης (δεξιά στη φωτό), ήταν εκ των διακριθέντων ποδοσφαιριστών στη νικηφόρα πρεμιέρα με 3-1 επί του Εθνικού Άχνας την περασμένη Κυριακή στο «Αμμόχωστος». Ή αν προτιμάτε, ένας από τους αφανείς ήρωες της ομάδας του Ζακακίου, κυρίως στην αναχαίτιση των επιθετικών προσπαθειών των μπλε.

Ο Κύπριος στόπερ μίλησε στο «Goal» για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του, για το γεγονός πως αυτός μαζί με τους Παντελή Κυριάκου και Σίμο Κρασσά, είναι οι μοναδικοί Κύπριοι που παρέμειναν από πέρυσι στη Λεμεσιανή ομάδα και τόνισε πως είναι τιμητικό γι’ αυτόν που συνεχίζει στα πράσινα.

«Σε μία σεζόν η οποία θεωρείται ιστορική για την ομάδα μας, έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε, να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να μαζέψουμε εμπειρίες. Είναι τιμητικό για μένα που συνεχίζω στην ομάδα, που είμαι αρχηγός και αγωνίζομαι ως βασικός. Ήταν ονειρικό το πρώτο παιχνίδι μας στην Α’ Κατηγορία και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, να βρεθούμε μακριά από περιπέτειες πρωτίστως και να διεκδικήσουμε την παραμονή μας», ήταν η αρχική αναφορά του Μαμμίδη.

14067579_10210322741574307_5607757333084821682_nΑκολούθως, ο 28χρονος αμυντικός μίλησε για μία φωτογραφία την οποία κουβαλάει πάντοτε μαζί του στα αποδυτήρια μαζί με την εικόνα της Παναγίας και του Αποστόλου Ανδρέα.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Κυριάκος, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή αφού έφυγε άδικα έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα μετά από βραδινή έξοδο πριν από κάποια χρόνια.

Ο Κυριάκος ήταν ο κολλητός φίλος του Μαμμίδη από την ηλικία των 6-7 χρόνων, όπως μας ανέφερε ο τελευταίος και έχασε τη ζωή του στις 16 Δεκεμβρίου 2012.

«Με άφησε στο σπίτι μου έπειτα από βραδινή μας έξοδο και ακολούθως έγινε το δυστύχημα. Από εκείνη τη μέρα είναι η μόνη φωτογραφία που έχω πάντοτε μαζί μου στα αποδυτήρια», κατέληξε ο Μαμμίδης ο οποίος ασφαλώς αφιερώνει κάθε επιτυχία του στον αδικοχαμένο φίλο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ