aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Μόνο σε ομάδα της εξάδας οι Σάσι και Πάγκαλος»

«Μόνο σε ομάδα της εξάδας οι Σάσι και Πάγκαλος»

Μετά τις αποχωρήσεις των Αουρέλιο, Ντι Φράνκο και Πιτταρά, το σκηνικό ξεκαθαρίζει στην ΑΕΖ και μένει μόνο να αποκτηθούν 2-3 παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Ο προπονητής των πρασίνων, Δημήτρης Δημητρίου, έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση στο Παφιακό. Είναι σημαντικό παιχνίδι για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Στις προπονήσεις μετέχει και ο Σέρβος επιθετικός, Βίλιμ Ποσίνκοβιτς, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για τουλάχιστον άλλη μία προσθήκη.

«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Έχουμε έλθει όλοι κοντά στην ομάδα, με στόχο να βοηθήσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και οι ποδοσφαιριστές με την τεχνική ηγεσία είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», δήλωσε στο «Goal», ο γενικός γραμματέας της ΑΕΖ Χρίστος Χρίστου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το μέλλον των Σάσι και Πάγκαλου, ανέφερε πως «και οι δύο τους αν θα αποχωρήσουν από την ΑΕΖ, θα το κάνουν μόνο για ομάδα της πρώτης εξάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ