aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΚόντρα σε πιθανότητες και προβλήματα

Κόντρα σε πιθανότητες και προβλήματα

Για την ΑΕΖ το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον Άρη είναι μία ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες μετά από καιρό και να διατηρήσει τις πιθανότητες για παραμονή. Με ήττα θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες και το ξέρουν πολύ καλά οι παράγοντες του συλλόγου του Ζακακίου. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν και προβλήματα.

Ο Οζίας αποτελεί παρελθόν και αναχώρησε για τη Βραζιλία, ενώ ο Μαμμίδης έχει συμπληρώσει απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών. Μόνο ο Σκόπλιακ  έμεινε για επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Δημητρίου, με όσους παίκτες έχει στη διάθεσή του, κυρίως νεαρούς, θα προσπαθήσει να βρει τις λύσεις και να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, μετά τη συμφωνία για μετακίνηση του Πάγκαλου στον ΟΦΗ, υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες για τον Σάσι. Η διοίκηση είναι ανοικτή και αν υπάρξει συμφέρουσα πρόταση δεν θα πει όχι στην παραχώρηση του. Μια από τις ομάδες που δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον είναι ο Άρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ