aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΦώναξε εκ νέου πως έχει δυνατότητες

Φώναξε εκ νέου πως έχει δυνατότητες

Τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΛ και την Ομόνοια, ανέδειξαν τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού της ΑΕΖ. Οι ποδοσφαιριστές της ξεδίπλωσαν τις αρετές τους αφήνοντας πίσω τους κακές τις εμφανίσεις και τις ήττες με μεγάλα σκορ.  Η ομάδα του Ζακακίου, με μια μόνο νίκη στο πρωτάθλημα (στην πρεμιέρα με τον Εθνικό), έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς και είναι στην 11η θέση.

Το θετικό είναι πως, σε μια κρίσιμη καμπή και ενώ είχαν αρχίσει μουρμουρητά, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ανέβασαν την απόδοση τους, πίστεψαν στις δυνατότητές τους και ο ένας βαθμός στα δυο πρόσφατα ματς δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθειά τους. Δυο ποδοσφαιριστές, που αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις και έχουν προσφέρει αρκετά, είναι οι Λευτέρης Σακελλαρίου και Κρίστης Ανδρέου.

Ο πρώτος στη θέση του αριστερού μπακ, έχει βοηθήσει πολύ και κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ ο δεύτερος σε ένα νέο σύνθετο ρόλο που του ανέθεσε ο προπονητής του, ως δεξί μπακ – χαφ, τα πάει πολύ καλά. Και οι δυο τους έχουν πείσει πως είναι ικανοί να δώσουν ακόμη περισσότερα στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ