aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔημητρίου: «Δύο προσθήκες τις επόμενες μέρες»

Δημητρίου: «Δύο προσθήκες τις επόμενες μέρες»

TOY ΓIΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε υπολογίσιμοι για όλους. Έχουμε υπόψη μας κάποιες κινήσεις και πιθανό να κάνουμε δύο προσθήκες τις επόμενες ημέρες», ανέφερε στο «Goal» ο τεχνικός της ΑΕΖ Δημήτρης Δημητρίου.

Ως γνωστόν, έχει αποχωρήσει ο Αουρέλιο που θα συνεχίσει στον Άρη και ο προπονητής της ΑΕΖ έχει να λέει τα καλύτερα. «Πρόκειται για ηγετική φυσιογνωμία και ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Όσο διάστημα συνεργάστηκα μαζί του ήταν άψογος. Είχε αρχηγική παρουσία και του εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε ο Δημητρίου.

Στην ΑΕΖ, αισιοδοξούν πως θα βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα πάρουν βαθμούς και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους. Θα αποχωρήσουν σίγουρα ακόμη δύο ποδοσφαιριστές.

Όσοι θα συνεχίσουν μαζί με τους νεοφερμένους, θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τον στόχο της ομάδας. Μπορεί πολλοί να θεωρούν ξεγραμμένη την ΑΕΖ, αλλά όπως έδειξε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και καλές μονάδες έχει και καλό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ