aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κρούση σε Ζαχαρία Άδωνη

Ομόνοια: Κρούση σε Ζαχαρία Άδωνη

Την ίδια ώρα που η Ομόνοια κινείται για την προσθήκη πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της μετά τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, με τον Μπρούνο να αποτελεί από το Σάββατο την πρώτη μετεγγραφή, θα γίνει προσπάθεια και για να δοθεί βάθος στο ρόστερ.

Οι πράσινοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, έκαναν κρούση στην πλευρά του Ζαχαρία Άδωνη. Ο 22χρονος (13.7.1999) κεντρικός αμυντικός έκανε καλή σεζόν με τον Εθνικό Άχνας. Η παρουσία του ύψους 1.90μ. στόπερ στα ματς απέναντι στην Ομόνοια και ιδιαίτερα στον τελικό κυπέλλου, είχε ως αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των πρασίνων.

Εάν θα προκύψει συμφωνία είναι κάτι που θα διαφανεί σύντομα, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να διατηρεί συμβόλαιο με τον Εθνικός έως τον Μάιο του 2024. Υπάρχει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του που προνοεί καταβολή 25.000 ευρώ στον Εθνικό για να μείνει ελεύθερος.

Γνωστοποιήθηκε από την πλευρά του παίκτη σε αυτή της Ομόνοιας η πιο πάνω σημαντική πτυχή και αναλόγως θα πράξει ο σύλλογος της Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα ποσό που δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό, αναλόγως και της ηλικίας του ποδοσφαιριστή.

Ο Άδωνη, που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές μας ομάδας, άρχισε την καριέρα του από τον ΑΠΟΕΛ και στην πορεία αγωνίστηκε σε Δόξα, ΑΣΙΛ και πέρσι από την ομάδα της Κατωκοπιάς μεταπήδησε ως ελεύθερος στον Εθνικό Άχνας. Στη λήξασα σεζόν μέτρησε 28 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ