aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμπου: To report της ισοπαλίας με τη ΜΕΑΠ (pics)

Ξυλοτύμπου: To report της ισοπαλίας με τη ΜΕΑΠ (pics)

Αναφορά στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη ΜΕΑΠ γίνεται στην επίσημη σελίδα της Ξυλοτύμπου στο Facebook.

Aναλυτικά:

“Στην ισοπαλία 1-1 έμεινε η ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την ΜΕΑΠ. Αν και κατώτερη από προηγούμενες εμφανίσεις εντούτοις θα μπορούσαμε να δραπετεύσουμε με το τρίποντο αφού δεχτήκαμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Προηγηθήκαμε στο 74 λεπτό όταν ο Hector Gonzalez έκανε δυνατό σουτ και απέκρουσε ασταθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας με τον Παντελή Ταύρου να παίρνει το rebound και να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Σίγουρα το χρονικό σημείο το οποίο ισοφαριστήκαμε μας πίκρανε αλλά σίγουρα και από την άλλη δεν πρέπει να μας πτοήσει αφού παραμένουμε μόνοι στην κορυφή.

Ο κόσμος της ομάδας μας για ακόμη μία φορά ακολούθησε την ομάδα και την στήριξε μέχρι το τέλος. Τους καλούμε να παραμείνουν δίπλα από την ομάδα και τους καλούμε να δώσουν μαζικά το παρών τους την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου η ώρα 13:30, στον εντός έδρας αγώνα μας με την Ορμήδεια μέσα στα πλαίσια του θεσμού του κυπέλλου.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ