aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμπου: «Συνεχίζουμε σε ψηλές πτήσεις» (pics)

Ξυλοτύμπου: «Συνεχίζουμε σε ψηλές πτήσεις» (pics)

Στη νέα νίκη, αυτή τη φορά επί της Ελπίδας Ξυλοφάγου, αναφέρεται η διοίκηση της Ξυλοτύμπου στον επίσημό της λογαριασμό στο Facebook.

Aναλυτικά: «Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα και παραμονή στην κορυφή. Το γειτονικό ντέρμπι με την Ελπίδα Ξυλοφάγου ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Λοιζου φρόντισαν να το καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Ανώτεροι κατά κράτος από τον αντίπαλο κέρδισαν με 3-1, έχοντας για πρώτη φορά στην εντεκάδα τον Κυριάκο Χάτζιαρο, ο οποίος είχε αρκετά καλή απόδοση.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν ο Hector Gonzalez, δύο με ισάριθμα κτυπήματα πέναλτι (29 και 61 λεπτό) και ενδιάμεσα ο Παντελής Ταύρου (49 λεπτό) τα οποία μας έδωσαν σημαντικό προβάδισμα με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και αυτοί με πέναλτι στο 69 λεπτό ενώ από το 54 λεπτό αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάριου Σταύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η νίκη αυτή είναι τεράστιας σημασίας για εμάς αφού μας διατηρεί στην κορυφή ενώ η απόδοση της ομάδας μας αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Δεν θα σταματήσουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο της Ξυλοτύμβου που την ακολουθεί και πραγματικά την στηρίζει παντού. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε και όλοι μαζί συνεχίζουμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ