aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤα πάντα-όλα για τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό!

Τα πάντα-όλα για τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό!

Στον Διγενή Μόρφου, η αρχή για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Λοΐζου ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της καθοδήγησης της ομάδας και μαζί του θα έχει τον Ηλία Χρυσοστόμου στο πόστο του βοηθού προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων και του Κυριακού Κυριαζή στο πόστο του γυμναστή της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ο επί σειρά ετών αρχηγός της προσφυγικής Αλέκος Κλεοβούλου, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Ο Αλέκος πρόσφερε όσο λίγοι στο σωματείο μας, σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να αναφέρουμε ότι ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που το σωματείο κατάφερε να παραμείνει ζωντανό. Παρά τις επίμονες προσπάθειες για να τον μεταπείσουμε, ο αρχηγός ήταν ανένδοτος… Σεβόμαστε την απόφαση του και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό στην ζωή του και σε ότι επιλέξει να πράξει στο μέλλον . Για μας θα είναι πάντα ο μεγάλος μας αρχηγός με τον τοξότη χαραγμένο στην καρδιά. Ενημερώνουμε επίσης τον κόσμο της ομάδας ότι η διοίκηση της ομάδας καταβάλει προσπάθειες για να παραμείνει ο Αλέκος ενεργό στέλεχος της ομάδας από κάποιο άλλο πόστο στην εφορεία ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε για όλα Αλέκο. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, αρχηγέ…», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Επίσης, ανακοινώθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές τους οποίους η διοίκηση καλωσόρισε στην ομάδα. Η αρχή έγινε με τον Ανδρέα Χατζηγεωργίου (12/6/1993), ο οποίος στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (26 συμμετοχές και 2 γκολ) και ακολούθησε ο Νεκτάριος Κάττος (18/3/1994) ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Β’ Κατηγορία με τον Διγενή Ορόκλινης (25 συμμετοχές και 2 γκολ).

Τα πράσινα της μορφίτικης ομάδας θα φοράει και ο Αλέξανδρος Χριστοφή (14/12/1994) ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με τα χρώματα του Χαλκάνορα (24 συμμετοχές και 1 γκολ) και ο Θεόδοτος Αργυρού (29/9/1993) που στην λήξασα περίοδο έπαιξε κι αυτός στην ομάδα του Ιδαλίου μετρώντας 24 συμμετοχές και 4 γκολ.

Μετεγγραφές υπ’ αριθμόν 5 και 6, αποτελούν οι Αντώνης Μουλαζίμης και Μάριος Θεοφάνους. Ο Μουλαζίμης (14/9/1996) αγωνίστηκε φέτος στην ΜΕΑΠ (πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας), έχοντας 28 συμμετοχές και 4 γκολ συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ ο έμπειρος Θεοφάνους ανήκε στο ΘΟΪ Λακατάμειας με το οποίο κατέγραψε 23 συμμετοχές και 1 γκολ στη Β’ Κατηγορία, ενώ ήταν και εκ των αρχηγών της ομάδας.

Το Δ.Σ. του σωματείου ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση συμβολαίουμε τους Χρίστο Ευθυμίου, Άριστο Αριστοδήμου, Δημήτρη Τζιωνή, Αντρέα Νεοφύτου, Βασίλη Τριανταφυλλάκη, Χρίστο Βαλιαντή και Μάριο Χρίστου.

Επίσης με απόφαση του προπονητή της ομάδας οι κάτωθι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προπονούνται και θα ανήκουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας σε μια συνειδητή προσπάθεια της Διοίκησης και του τεχνικού τιμ για να στελεχωθεί η ομάδα με νεαρά βλαστάρια της Ακαδημίας: Αντρέας Μιχαήλ, Νικόλας Βασιλείου, Παναγιώτης Κουσεττής, Αντρέας Στεπάνοβιτς, Κυπριανός Ηρακλέους, Παναγιώτης Βούρος, Ττόμης Βασιλείου, Κυπριανός Κυθραίωτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ