aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠρωταθλήτρια Χειμώνα η Ξυλοτύμβου (pics)

Πρωταθλήτρια Χειμώνα η Ξυλοτύμβου (pics)

Το δελτίο Τύπου της Ξυλοτύμβου μετά τη νίκη επί του Χαλκάνωρα με 2-1, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Χειμώνα.

Αναλυτικά: «Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρώτου γύρου και ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων η ομάδα μας είναι πρωταθλήτρια Χειμώνα. Πεισμωμένοι και μαχητικοί, σε ένα λασπώδες αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τα πάντα και κατέβαλαν με 2-1 την αξιόλογη ομάδα του Χαλκάνωρα.

Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαια η οποία μας αφήνει μόνους στην κορυφή με 33 βαθμούς. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν από ένα σε κάθε ημίχρονο ο Έκτορ Γκονσάλες (34 λεπτό) και ο Παντελής Ταύρου (55 λεπτό).

Ευχαριστίες και πάλι στον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα μας με οποιοδήποτε τρόπο παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η μεγάλη οικογένεια της Ξυλοτύμπου πανηγύρισε και αυτή την επιτυχία στο γήπεδο ενώ το βράδυ όλοι μαζί δώσαμε το παρών μας στο Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό Ρεβεγιόν, όπου συνεχίστηκε το γλέντι.

Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία στην Ξυλοτύμπου και είναι λυπηρό ότι κάποιοι που έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή και δίπλα από την ομάδα λάμπουν διά της απουσίας τους. Άλλωστε αυτή η ομάδα έγινε από όλους μας και είναι όλων μας.

Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν και βοηθούν την ομάδα μας με οποιοδήποτε τρόπο και καλούμε τον κόσμο να παραμείνει δίπλα από την ομάδα γιατί έχουμε ακόμα στόχους που πρέπει να υλοποιήσουμε. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε, όλοι μαζί συνεχίζουμε. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ