aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«FINISHED! Σπύρος Ρισβάνης»

«FINISHED! Σπύρος Ρισβάνης»

O χρόνος συμμετοχής του Σπύρου Ρισβάνη ειδικά μετά από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που εδωσε η Μεγάλη Κυρία εχει μειωθεί αισθητά. Ο Τιμουρ Κετσπαγια στα τελευταία παιχνίδια έχει κάνει άλλες επιλογές κάτι που αναγκάζει τον ποδοσφαιριστή να κοιτάζει τις επιλογές που έχει για το μέλλον του.

Στην Κυριακάτικη του έκδοση η αθλητική εφημερίδα SPORTIME της Ελλάδας είχε ένα δημοσίευμα στο οποίο ανέφερε πως ο Ελλαδίτης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα
«FINISHED! Σπύρος Ρισβάνης. Στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια δεν βγάζει πλέον το απαιτούμενο εκτόπισμα στο κέντρο της άμυνας. Μήτε το μπόι του «σκιάζει» τους αντιπάλους στα στημένα της Ανόρθωσης (44 ματς/0 γκολ). Ήδη, τον τελευταίο 1,5 μήνα έχει περιοριστεί σε ρόλο back up, φωτογραφίζοντας τις ενδείξεις για τον Μάιο που λήγει το συμβόλαιό του. Δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή. Η επιστροφή του στην Ελλάδα «παίζει» δυνατά…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ