aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Το σκεφτόμαστε για άλλο γήπεδο, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε στη φυσική μας έδρα»

Φανούριος: «Το σκεφτόμαστε για άλλο γήπεδο, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε στη φυσική μας έδρα»

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε από τον Απόλλωνα για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εταιρεία Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ (VHP Ltd), που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Lamberts.

Τον Απόλλωνα εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ της πρωταθλήτριας ομάδας Ρένος Ποταμίτης: «Ευελπιστούμε ότι με την Lamberts να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες»

Από τη χορηγό εταιρεία, η Δρ. Όλγα Αλεξάνδρου: «Η εταιρεία μας έχει στο επίκεντρο τις αξίες και τον άνθρωπο. Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα μας είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα για την εμπιστσύνη. Καλές επιτυχίες στον Απόλλωνα»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χάρης Μαυρίας: «Θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρεία Lamberts»

Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις με τον εκπρόσωπο Τύπου των κυανολεύκων, Φανούριο Κωνσταντίνου, να απαντά σε σχετική ερώτηση για το Τσιρειο Σταδιο:

«Δεν υπάρχει εξέλιξη. Εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας. Δυστυχώς επί της παρούσης δεν υπάρχει κάτι. Αυτό μεταφράζεται σε πολύ μεγάλη λύπη. Προσπαθούμε συλλογικά να δούμε τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες ώρες. Θα έπρεπε να δώσουν το 100% της χρήσης ή να μας βοηθήσουν να πάρουμε και μέρος της Ανατολικής. Το σκεφτόμαστε για άλλο γήπεδο αλλά θέλουμε να παραμείνουμε στην φυσική μας έδρα. Αλίμονο αν θέλουμε να βάλουμε τον κόσμο μας σε αυτή τη διαδικασία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ