aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Ο κύριος Τσόρνγικερ στηρίχθηκε μέχρι εκεί που πάει»

Φανούριος: «Ο κύριος Τσόρνγικερ στηρίχθηκε μέχρι εκεί που πάει»

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Απόλλωνα από την στιγμή που κατάφερε η ομάδα της Λεμεσού να φύγει από τη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς της νίκης στον αγωνα με τη Δόξα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας Φανούριος Κωσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ανέφερε πως η ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και παράλληλα είπε πως οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι μιας και υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι και την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σίγουρα είναι ένα σημαντικό τρίποντο για μας το οποίο σαφέστατα δεν μας εξασφαλίζει τίποτε, πέρα από τη καλή δυναμική οπού είχε η ομάδα. Συγκεντρωνόμαστε τώρα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Σίγουρα ήταν νέα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο εξελίχθηκε ακριβώς όπως το αναμέναμε. Η Δόξα μας έβαλε δύσκολα μέχρι το 60’, είχε ευκαιρίες με τον Σασί και τον Εμπραλίτζε, ευτυχώς ο Αλμπάνης έβαλε τα δυο γκολ και μας έδωσε τη νίκη.

Γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, είδαμε τη συνέβη λίγο νωρίτερα στο ΓΣΠ με την Ομόνοια και πρέπει τα παθήματα των άλλων να γίνονται μαθήματα δικά μας. Το χθεσινό τρίποντο δεν αποτελεί για μας σημείο αναφοράς αλλά μια επιπλέον ώθηση για τη συνέχεια».

Για την πολύ καλή πορεία του Απόλλωνα: «Σίγουρα προσπαθούμε να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια, είναι όλα τα παιχνίδια τρεις βαθμοί που πρέπει να τους παίρνεις. Τίποτα δεν κρίθηκε χθες, υπάρχουν ακόμη 13 πολύ δύσκολα παιχνίδια. Κάθε εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη ενόψει της συνέχεια που ακολουθεί. Συνεχώς πρέπει να είσαι σοβαρός σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθήσεις να έχεις τις λιγότερες απώλειες μέχρι τέλους. Αλίμονο αν παρασυρόμαστε, επαναλαμβάνω ότι αυτή την πορεία την κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Τίποτα δεν μας αποπροσανατολίζει από το στόχο μας».

Για την απόφαση του Εφετείου: «Αναμένουμε και εμείς. Δεν μπορώ να σχολιάζω πιθανολογώντας. Αυτό που μας απασχολεί είναι το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την ώρα».

Για το λεμεσιανό ντέρμπι και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εννοείται ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Απεριόριστος σεβασμός προς τον αντίπαλο. Εκτός Μαλεκκίδης, Βούκασιν (σ.σ. Γιοβάνοβιτς), Κατελάρης, Νταμπό, Ζράντι, Αλεσάμι, Φιλιώτης με κάρτες, συν τα τέσσερα νέα αποκτήματα».

Για τα συνεισφορά του Τσόρνγικερ: «Εννοείται πως είναι σημαντική η συνεισφορά του. Έχει τη δική του φιλοσοφία και τους δικούς του κανόνες. Δεν μπορεί να επηρεαστεί από βιογραφικά και παραστάσεις. Είσαι καλός ποδοσφαιριστής παίζεις, αλλιώς είσαι έξω. Νομίζω δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στο ρόστερ που δεν αγωνίστηκε. dΤον πιστεύουμε πολύ τον κύριο Τσόρνγικερ».

Για τον Πίττα: «Είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς του πρωταθλήματος εδώ και περίπου τρία χρόνια. Ο Πίττας είναι ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής, έχει πολλά στοιχεία που δεν έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Είναι τρομερός επαγγελματίας, όμως δεν θέλω να σταθώ μόνο ατομικά, όλη η ομάδα είναι ένας προς ένα».

Για τη διαιτησία κόντρα στη Δόξα και τα παράπονα για κόκκινη στον Αντενόν στο δυνατό φάουλ στον Πίττα: «Αυτά τα είδε ο κόσμος, επειδή δεν υπήρχαν άλλα λάθη στην αναμέτρηση από τον κύριο Κουμή, θεωρώ πως δεν μπορούμε να σταθούμε σε μια φάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ