aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΥμνοι από Μαρτίνεθ για την Κύπρο: «Γενναία, είναι απόλαυση να τη βλέπεις»

Υμνοι από Μαρτίνεθ για την Κύπρο: «Γενναία, είναι απόλαυση να τη βλέπεις»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του επί της Κύπρου, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος δήλωσε και ενθουσιασμένος για την κατάκτηση και των 30 βαθμών στον όμιλο.

«Νομίζω ότι όλοι δούλεψαν πολύ καλά φέτος. Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν και το κάνουν με απίστευτη προσήλωση. Αυτή η ομάδα αξίζει να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο απλό. Δεν είναι κάτι που έχουμε στα χέρια μας. Πρέπει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και τότε θα δούμε αν μπορούμε να το κατακτήσουμε. Και οι οπαδοί είναι επίσης σημαντικοί. Τώρα έχουμε επτά μήνες μπροστά μας για να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Τώρα θα το γιορτάσουμε και θα το δούμε αυτό το θέμα σε επτά μήνες», είπε αρχικά.

Ακολούθως, μετά από σχετική ερώτηση για την εμφάνιση της Κύπρου, τόνισε: «Η Κύπρος ήταν φανταστικά γενναία. Ξέραμε πως θα έρθουν εδώ και δεν θα νιώθουν κατώτεροι και το έδειξαν αυτό. Σκόραραν σε ανοικτό γήπεδο και αυτό δείχνει τη γενναιότητα αυτής της ομάδας. Ο προπονητής τους έφτιαξε μια ομάδα που ακολουθεί τις οδηγίες του, που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει ρίσκα. Είναι απόλαυση να τη βλέπεις σε αυτό τον τομέα. Πάλεψε με τη Ρωσία, κέρδισε το Καζακστάν, έχασε στο τέλος από τη Σκοτία και για μένα δεν ήταν έκπληξη αυτά που είδα στα πρώτα 15 λεπτά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ