aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Ξέρω πολύ καλά τι συζητείται για το παιχνίδι και τι λέει ο κόσμος» (pics/vid)

«Ξέρω πολύ καλά τι συζητείται για το παιχνίδι και τι λέει ο κόσμος» (pics/vid)

Ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μάριος Αντωνιάδης, μίλησαν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ελλάδα.

«Ξέρω πολύ καλά τι συζητείται για το παιχνίδι και τι λέει ο κόσμος. Εμείς θα παίξουμε για την Κύπρο. Έχουμε τη δική μας ταυτότητα, το δικό μας Εθνόσημο, θα παίξουμε για τον κόσμο της Κύπρου. Ο κόσμος καταλάβει από ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να λες μεγάλα λόγια στον κόσμο και στο γήπεδο να μην έχεις την ανάλογη προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε την προσπάθεια μας στο γήπεδο να πείσουμε τον κόσμο ότι κάτι καλό γίνεται σε αυτή την Εθνική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σιμόν.

«Προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε στην ομάδα μια νοοτροπία νικητή και στον αυριανό αγώνα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πάντα αγωνιζόμαστε για τη νίκη», ήταν το σχόλιο του Μάριου Αντωνιάδη.

Δείτε video από τη Συνέντευξη Τύπου με αποσπάσματα από την προπόνηση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ