aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣήμερα το νέο φιλικό με την Αυστρία

Σήμερα το νέο φιλικό με την Αυστρία

Η προσπάθεια για συγκρότηση της νέας Εθνικής Παίδων U15 βρίσκεται σε εξέλιξη και μέσα από τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων οι νεαροί διεθνείς μας θα κερδίσουν σημαντικές εμπειρίες σε υψηλότερο επίπεδο αγώνων.

Η αρχή έγινε στο φιλικό της Τρίτης με αντίπαλο την Αυστρία (2-2) και η συνολική παρουσία της κυπριακής ομάδας έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα, αν αναλογιστεί κάποιος ότι η προσπάθεια της νέας συγκρότησης βρίσκεται μόλις στα αρχικά στάδιά της.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση και ανάλυση του πρώτου αγώνα και σήμερα θα γίνει το δεύτερο φιλικό με τους Αυστριακούς στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας (15:00).

Μετά τα φιλικά με την Αυστρία η Εθνική μας θα προετοιμαστεί για νέο διπλό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ιρλανδία στην Κύπρο, στις 5 και 7 Μαρτίου. Επίσης τον ερχόμενο Μάιο, η Εθνική μας θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αρμενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ