aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Σαν ταινία που δεν ξέρεις το τέλος!»

«Σαν ταινία που δεν ξέρεις το τέλος!»

Ο προπονητής της Κύπρου Ραν Μπεν Σιμόν ήταν εμφανώς ενθουσιασμένος για τη νίκη επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και το νικηφόρο ντεμπούτο του (3-2).

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσω. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν χαρακτήρα, ήταν σαν ταινία που δεν ξέρεις το τέλος. Με παίκτες με τέτοια ψυχή μπορούμε να κάνουμε πολλά, είδατε με ποιο τρόπο αγωνίστηκαν. Τους αξίζει σεβασμός για όσα πέτυχαν. Λόγω της απώλειας του προέδρου της ΚΟΠ το κλίμα δεν ήταν όσο γιορτινό θα μπορούσε και του στέλνουμε όλοι τη συμπάθεια μας», είπε και συνέχισε:

«Στο ημίχρονο τους είπα είτε θα πάμε με τον ίδιο τρόπο και μπορούμε να δεχθούμε και τρίτο, είτε θα δείξουμε κουράγιο. Η απόφαση ήταν δική τους, τους έδωσα δύο επιλογές. Έμαθα την ιστορία της Εθνικής Κύπρου και μετά από κάθε νίκη ακολουθούσε ήττα. Στόχος είναι η συνέχεια της εθνικής ομάδας και να μάθω στους ποδοσφαιριστές πως να διαχειρίζονται τον κάθε αγώνα».

«Έχω τεράστιο σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές μου για αυτό που πέτυχαν σήμερα. Κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο και κατάφεραν να πετύχουν μια πολύ μεγάλη νίκη. Για να πετύχεις μια τέτοια ανατροπή πρέπει να το πιστέψεις. Αν έστω και ένας που ήταν στην ομάδα δεν το πίστευε, δεν θα τα καταφέρναμε. Ξέρω πάρα πολύ καλά την ιστορία της Εθνικής Κύπρου και έχω πει πως πάντα μετά από μια μεγάλη νίκη ακολουθεί ήττα. Το σημαντικό είναι να δείξουμε συνέπεια και συνέχεια. Μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Δεν θα προσπαθήσω να προσγειώσω τους ποδοσφαιριστές μου γιατί έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να τους ανεβάσω. Αυτό που θέλω είναι να τους μάθω πως να διαχειρίζονται τέτοιες επιτυχίες. Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε αυτή τη νίκη όσο θα θέλαμε, γιατί είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με το θάνατο της κόρης του Προέδρου. Του στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε δίπλα του», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ