aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟλοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με την Σκωτία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με την Σκωτία

Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με την Σκωτία.

Στην Εθνική μας δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν (ένας θα μείνει εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα):

Νεόφυτος Μιχαήλ, Ούρκο Πάρτο, Τάσος Κίσσας, Τζέισον Δημητρίου, Ματία Σπόλιαρτις, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Γουήλερ, Μιχάλης Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Ιωάννης Πίττας, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Δημήτρης Θεοδώρου, Ιωάννης Κωστή, Κύπρος Χριστοφόρου, Γιώργος Οικονομίδης, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Ιωάννης Κούσουλος, Πιέρος Σωτηρίου, Ανδρέας Καρώ και Γρηγόρης Κάστανος.

Ο αγώνας Κύπρου – Σκωτίας θα γίνει το Σάββατο στις 16:00 στο ΓΣΠ. Η Κύπρος έχει 10 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης, θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Αυστριακός Harald Lechner με βοηθούς τους συμπατριώτες του Andreas Heidenreich και Maximilian Kolbitsch και 4ο διαιτητή τον : Alexander Harkam.

Η Εθνική μας θα ολοκληρώσει τους αγώνες της στον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020 την ερχόμενη Τρίτη, εκτός έδρας με το Βέλγιο (21:45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ