aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟκκάς: «Θέλουμε παίκτες αφοσιωμένους με Εθνική συνείδηση»

Οκκάς: «Θέλουμε παίκτες αφοσιωμένους με Εθνική συνείδηση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών διεθνών μας στο Nordic Cup που διεξάγεται στη Φινλανδία δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U-17 Γιάννος Οκκάς.

Στο Nordic Cup συμμετέχουν οκτώ Εθνικές ομάδες Παίδων, η Φινλανδία, η Νορβηγία, η Δανία, η Ισλανδία, τα Νησιά Φαρόε, το Μαυροβούνιο και η Κύπρος.

Στους δύο πρώτους αγώνες της, η Κύπρος έχασε από τη Δανία και νίκησε τη Φινλανδία.

«Αγωνιζόμαστε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά με ανταγωνιστικές ομάδες και σίγουρα οι αγώνες που δίνουμε, θα μας βοηθήσουν πολύ για τη συνέχεια. Ναι μεν κυνηγούμε και τα αποτελέσματα, όμως, ο πρώτος στόχος μας σε αυτή τη διοργάνωση είναι να περάσουμε στους νεαρούς διεθνείς τη φιλοσοφία που θέλουμε.

Ο μεγάλος μας στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι τον Οκτώβρη που έχουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Τα αποτελέσματα είναι το ένα κομμάτι, η φιλοσοφία είναι το άλλο και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις για να επωφεληθούμε από αυτό το τουρνουά όσο περισσότερο μπορούμε» είναι το αρχικό σχόλιο του κ. Οκκά, που προσθέτει:
«Παίζουμε με ομάδες αρκετά πιο έτοιμες από εμάς και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς και όσον αφορά στον τομέα της φυσικής κατάστασης των παικτών. Όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν οι ποδοσφαιριστές μου τα πράγματα που τους έχουμε ζητήσει, στο μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί.
Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια, έχουν αφοσίωση και είναι αρκετά έξυπνα για να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα που ζητούμε, είναι για το καλό τους. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια τους καθώς και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που έχουμε και τη δουλειά που κάνουν»
Ο Γιάννος Οκκάς, επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Κύπρου και πρώτος σε συμμετοχές (106), ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να παίζεις για το εθνόσημο.
«Είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα να είμαι προπονητής σε Εθνική ομάδα και αντιλαμβάνομαι τη μεγάλη ευθύνη. Όμως, ότι κάνω, το κάνω με την ίδια αγάπη όπως το έκανα και σαν ποδοσφαιριστής.
Θέλουμε ποδοσφαιριστές αφοσιωμένους στην ομάδα, με Εθνική συνείδηση και θα τους βοηθήσουμε και σε αυτό τον τομέα. Για αυτό είμαστε εδώ. Αυτή η ηλικία είναι πολύ σημαντική για την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη και έχουμε τα εφόδια να τους βοηθήσουμε να πετύχουν στο μέλλον», είναι το καταληκτικό σχόλιο του Γιάννου Οκκά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ