aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟ Άλεξ Γκόγκιτς στο «Κάθε Κυριακή»

Ο Άλεξ Γκόγκιτς στο «Κάθε Κυριακή»

Μετά τη χθεσινή αναφορά του στον Κίλιαν Σέρινταν, το «Κάθε Κυριακή»* καταπιάνεται με άλλον έναν ποδοσφαιριστή που έχει σχέση με τον κυπριακό ποδόσφαιρο. Με αφορμή το ματς της περασμένης Τετάρτης Ελλάδα-Κύπρος 2-1 και την παρουσία του Άλεξ Γκόγκιτς, ασχολήθηκε με τον γιο του πάλαι ποτέ επιθετικού των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Ολυμπιακού Πειραιώς και Ολυμπιακού Λευκωσίας, Σίνισα.

Το κείμενο που ανήρτησε το «Κάθε Κυριακή»:

Στον προχθεσινό αγώνα (σ.σ.: με την Ελλάδα) ο Άλεξ Γκόγκιτς πραγματοποίησε τη δεύτερή του συμμετοχή με την εθνική ομάδα της Κύπρου, κάνοντας το ντεμπούτο του στις 7 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Τσεχία, μια στιγμή που περίμενε πολύ καιρό θέλοντας να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο 26χρονος γιος του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, γεννήθηκε στη Λευκωσία όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν με την Ανόρθωση. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες των ερυθρολεύκων και το 2013 συνέχισε σε αυτές της Σουόνσι. Θέλοντας όμως να ξεκινήσει να παίζει βασικός σε πρώτη ομάδα, πήρε απόφαση να αφήσει την Ουαλία και να μεταβεί στη Σκωτία. Έτσι το 2017 υπέγραψε στην Χάμιλτον και πέρσι ο Κύπριος αμυντικός μέσος είχε μια εξαιρετική σεζόν με 29 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στην Πρέμιερσιπ.

Τον περασμένο Ιούνιο αποχώρησε από την ομάδα και μετά από ένα μήνα ανακοινώθηκε από την Χιμπέρνιαν στην οποία φέτος είναι βασικός, με τους «Χιμπς» να βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να διεκδικούν την έξοδό τους στην Ευρώπη.

* Το «Κάθε Κυριακή» είναι ελλαδική σελίδα στο Facebook, που καταπιάνεται με αφιερώματα σε ιστορικές ομάδες και θρυλικές μορφές, αναβίωση σπουδαίων ποδοσφαιρικών ιστοριών και σχολιασμό της επικαιρότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ