aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΉττα των Ελπίδων από το Βέλγιο (video)

Ήττα των Ελπίδων από το Βέλγιο (video)

Την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου γνώρισε σήμερα το απόγευμα η Εθνική Ελπίδων στο ΑΕΚ Αρένα. Πάλεψε η ομάδα μας και έχασε από ένα ανώτερο αντίπαλο και από τα φαβορί για την πρωτιά του ομίλου μας.

Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ στο 51o λεπτό με τον Lukebakio και στις καθυστερήσεις ο Bastien διαμόρφωσε το 2-0. Ο αγώνας αφορούσε το πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21. Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Χριστοδούλου, Καρό, Γουίλερ (82′ Πηλέας), Σπόλιαριτς, Παναγή,Φράγκου,Πίττας (64’Ιωσηφίδης), Ψάλτης (35’Ματθαίου),Κούσουλος,Αρτυματάς,Σωτηρίου.

Είναι ο τέταρτος αγώνας που έδωσε η Κύπρος στον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 και σε αυτή τη διαδρομή έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Κύπρος – Μάλτα 2-1, Σουηδία – Κύπρος 4-1, Κύπρος – Τουρκία 2-1 και Κύπρος – Βέλγιο 0-2. Θυμίζουμε πως η ομάδα μας προέρχεται από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη με 2-1 επί της Τουρκίας την περασμένη εβδομάδα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ