aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η έκπληξη στον Λαΐφη (pics/vid)

Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης “Αντώνης  Καράς” συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό αγώνα με τη Σερβία.

Με άδεια από την τεχνική ηγεσία, απουσίαζαν οι διεθνείς του Απόλλωνα Μάριος Στυλιανού, Αγγελής Αγγελή και Χαράλαμπος Κυριάκου οι οποίοι θα αρχίσουν προπονήσεις αύριο καθώς και οι Μάριος Νικολάου και Τζέισον Δημητρίου λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους στο εξωτερικό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση ο Δημήτρης Χριστοφή.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από μια δύσκολη και γεμάτη χρονιά, εντούτοις, όλοι δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις της Εθνικής, κάτι που ικανοποιεί απόλυτα την τεχνική ηγεσία.

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης έχει σήμερα τα 23α του γενέθλια και πριν την προπόνηση, έσβησε ενώπιον των συμπαικτών του και της τεχνικής ηγεσίας τα κεράκια στην τούρτα – έκπληξη που του ετοίμασαν.

Όλοι ευχήθηκαν στον Κωνσταντίνο τα καλύτερα και ο ίδιος ανταπέδωσε, ευχόμενος σε όλους κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ