aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων

Νέες φιλικές εξετάσεις για την Εθνική Παίδων U-17 που προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής της στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Εθνική μας αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών την αντίστοιχη ομάδα της Φινλανδίας που προετοιμάζεται επίσης για τον elite round.

Στο 27ο λεπτό ο Kytila με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα (1-0) στη Φινλανδία. Στο 32′ ο Γιάννης Γερολέμου με μακρινό γωνιακό βολέ ισοφάρισε σε 1-1 για την Εθνική μας. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 1-1. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Pellikka πέτυχε το 2-1 για τη Φινλανδία και στο 69′ ο Jusif Ali το 3-1. Στο 80′ ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης με απευθείας κτύπημα φάουλ μείωσε σε 3-2.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Κωνσταντίνου, Σεργίου, Καραγιάννη, Μ. Ιωάννου (50′ Γενεθλίου), Λουκά (56′ Πικής), Γερολέμου (67′ Παναγή), Μ. Χριστοδούλου (41′ Τουμάζου), Ραουνά, Σιέλλη, Α. Κατσαντώνη (56′ Κωστή), Λεμονάρη (46′ Α. Μιχαήλ).

Οι Φινλανδοί θα λάβουν μέρος στον πρώτο όμιλο του elite round όπου θα αντιμετωπίσουν την Αρμενία, τη Γερμανία και την Τουρκία. Στην προκριματική φάση η σημερινή μας αντίπαλος συμμετείχε στον όγδοο όμιλο και τερμάτισε δεύτερη πίσω από τη Σουηδία με τα ακόλουθα αποτελέσματα.

Φινλανδία – Σουηδία 0-5

Γεωργία – Φινλανδία 0-2

Βουλγαρία – Φινλανδία 0-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ