aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Δυόμιση χρόνια με ξέρετε, σήμερα όμως…»

Μπεν Σιμόν: «Δυόμιση χρόνια με ξέρετε, σήμερα όμως…»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ήταν ο Ραν Μπεν Σιμόν μετά το τέλος του αγώνα με την Εθνική Σκωτίας, που βρήκε την Εθνική Κύπρου να χάνει με 2-1. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία, αλλά και τον αντίπαλο, μίλησε για «διπλό» στο Βέλγιο, ενώ δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος για να τοποθετηθεί σχετικά με το μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις  

«Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δεν έχω κανένα παράπονο. Για μένα μία ομάδα ήταν στο γήπεδο. Οι σκωτσέζοι έπαιζαν με μεγάλες μπαλιές, για έξι λεπτά κρατούσαν την μπάλα στη γραμμή, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο. Ποτέ μου δεν μιλώ για διαιτητές με ξέρετε εδώ και 2,5 χρόνια, όμως σήμερα δεν ήταν καλή η απόδοσή τους. Πετύχαμε ένα γκολ που δεν μέτρησε. Παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό».

Προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα με διάφορα συστήματα, τώρα τι να περιμένουμε για το μέλλον: «Παίξαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς για να έχουμε κατοχή μπάλας. Όταν δεχθήκαμε το γκολ παίξαμε με τέσσερις στην άμυνα. Σκεφτόμουν την αλλαγή του Κάστανου και πριν τραυματιστεί ο Κάστανος. Αρκετά παιδιά έπαιξαν πολύ καλά σήμερα, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαστε μία καλή Εθνική που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και είμαι περήφανος. Τώρα πάμε να κερδίσουμε το Βέλγιο».

Πιστεύεται ότι μπορούμε να το κάνουμε, να κερδίσουμε το Βέλγιο; «Πάντα βλέπω ψηλά. Το κεφάλι μου είναι ψηλά και τα πόδια στο έδαφος. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε, υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ καλές, όμως θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το μέλλον του στην Εθνική: «Είμαι πολύ φορτισμένος να μιλήσω για αυτό μετά το παιχνίδι. Όταν υπάρχουν κύματα πρέπει να τα ξεπεράσεις και όταν ηρεμήσουν θα δούμε και αυτό το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ