aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΤσιαούκκας, Λοϊζίδης, Χατζηαναστάσης και Μουστάκας οι νέες προσθήκες

Τσιαούκκας, Λοϊζίδης, Χατζηαναστάσης και Μουστάκας οι νέες προσθήκες

Μαζεμένες πρόσφατες ανακοινώσεις από τον Ορφέα Λευκωσίας που συνεχίζει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του, καθότι αποκτήθηκαν οι Μηνάς Τσιαούκκας, Γιάννης Λοϊζίδης, Ευάγγελος Χατζηαναστάσης, Σωτήρης Μουστάκας.

Ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας έχει έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο μέσο Μηνά Τσιαούκκα, ο οποίος στην περσινή περίοδο ανήκε στο δυναμικό του Ηρακλή Γερολάκκου. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Ολυμπιάς Λυμπιών και Δόξα Παλαιομετόχου. Καλωρορίζουμε τον Μηνά στην οικογένεια του Ορφέα».

«Η ομάδα μας έχει συμφωνήσει με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Γιάννη Λοϊζίδη. Στην περσινή περίοδο μέτρησε 16 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας, με την ομάδα της Ελπίδας Αστρομερίτη. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Ορφέα».

«Το Σωματείο μας, συνεχίζοντας να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 20χρονο αμυντικό Ευάγγελο Χατζηαναστάση. Ο Ευάγγελος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αναγέννηση Δερύνειας όπου αγωνίστηκε μέχρι την ομάδα U19. Κατά την περσινή σεζόν λόγω σπουδών αγωνίστηκε σε ερασιτεχνική κατηγορία της Αγγλίας. Καλωσορίζουμε τον Ευάγγελο στην οικογένεια του Ορφέα».

«Η ομάδα μας έχει έρθει σε συμφωνία με τον νεαρό αριστεροπόδαρο αμυντικό Σωτήρη Μουστάκα. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα U19 της ΑΕΚ Λάρνακας ενώ στο παρελθόν πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Διγενή Μόρφου και του ΑΠΟΕΛ, από την ομάδα U17 της Ομόνοιας Λευκωσίας και από τις ομάδες U16 και U21 του Εθνικού Λατσιών. Καλωσορρίζουμε τον Σωτήρη στην οικογένεια του ιστορικού Ορφέας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ