aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚTρομακτικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο λεωφορείο των Τρούλλων

Tρομακτικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο λεωφορείο των Τρούλλων

Στιγμές τρόμου πέρασε η αποστολή της ομάδας των FC Τρούλλων περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (16:30) της αναμέτρησης με την Ομόνοια 1948 για τα μπαράζ ανόδου της ΣΤΟΚ.

Χούλιγκαν επιτέθηκαν στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας των Τρούλλων, έσπασαν τα τζάμια και όπως κατήγγειλε στον ACTIVE (107.4 & 102.5) o κοινοτάρχης της κοινότητας, Σπύρος Πάμπουλλος πήραν τις αποσκευές των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: Κοινοτάρχης Τρούλλων: «Έσπασαν γυαλιά, πήραν τις αποσκευές των παικτών»

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com έξι ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 1948 σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον εκτελεστικό γραμματέα των πρασίνων, Αδάμο Ευσταθίου ήταν η εξής: «Το λεωφορείο των Τρούλλων έφτασε στο χώρο και προσπάθησε να περάσει από τους οπαδούς της Ομόνοιας 1948, χωρίς αστυνομική συνοδεία και έγινε ό,τι έγινε».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια 1948: «Να απολογηθεί ο μουχτάρης, αλλιώς…»

Δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το philenews.com την επίθεση των χούλιγκαν στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των Τρούλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ