aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θα έχει δυνατό εκπρόσωπο η Σολέα

Δυναμικά συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης του ρόστερ της η ΑΕΚ Κοράκου, η οποία προέβη σε αρκετές κινήσεις τις τελευταίες μέρες ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και η Κοιλάδα της Σολέας να έχει ένα δυνατό εκπρόσωπο. Πιο κάτω θα διαβάσετε τις τελευταίες ανακοινώσεις της ομάδας της Κοράκου, είτε αυτές αφορούν σε μετεγγραφές, είτε σε παραμονή παικτών από την περσινή σεζόν.

Ανδρέας Θεοδοσίου

«Η ΑΕΚ Κοράκου ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέας Θεοδοσίου. Ο 21χρονος (25/10/1997) επιτελικός μέσος θα ενισχύσει και αυτός με το πλούσιο ταλέντο του, την προσπάθεια της ομάδας στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην ομάδα του χωριού του, Πρόοδο Καλλιανών ενώ πέρασε τόσο από τις ακαδημίες της Δόξας όσο και από της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Ανδρέα καλωσόρισες και σου ευχόμαστε μία παραγωγική χρονιά».

Αντώνης Στυλιανού και Λάμπρος Δημητρίου

«Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, άλλοι δύο παίκτες που βοήθησαν στην άνοδο της ΑΕΚ Κοράκου στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ, συνεχίζουν μαζί μας. Συγκεκριμένα η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους Αντώνη Στυλιανού και Λάμπρο Δημητρίου. Ο Αντώνης είναι 31 χρονών (31/01/1987) και παίζει στην επίθεση ενώ ο Λάμπρος ο οποίος είναι στο ρόστερ εδώ και τρία χρόνια, βρίσκεται στο 21ετος της ηλικίας του (21/01/1997). Αντώνη και Λάμπρο σας ευχόμαστε τα καλύτερα και τη νέα χρονιά».

Γιώργος Μακρίδης και Νικόλας Παναγιώτου

«Η ΑΕΚ Κοράκου είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με άλλους δύο παίκτες. Οι Γιώργος Μακρίδης και Νικόλας Παναγιώτου αποτελούν το μέλλον της ομάδας αφού κατάγονται από το χωριό και βρίσκονται σε νεαρή ηλικία. Ο Γιώργος είναι 21 χρονών (28/06/97) και παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και αμυντικός μέσος ενώ ο Νικόλας είναι 20 χρονών (30/01/98) και έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Να σημειωθεί πως οι πατεράδες τους πρόσφεραν και προσφέρουν για πολλά χρόνια στην ομάδα από διάφορα πόστα. Ευχόμαστε και στους δύο μία αποδοτική σεζόν στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ».

Ανδρέας Σωκράτους

«Η ΑΕΚ Κοράκου είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Σωκράτους. Ακόμα ένας παίκτης από το χωριό θα προσπαθήσει με τη δική του σειρά, να βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. Ο 25χρονος τερματοφύλακας είναι ο φύλακας-άγγελος της εστίας εδώ και εφτά χρόνια, διάστημα κατά το οποίο η ΑΕΚ Κοράκου έχει κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα, έχοντας τεράστια συμβολή. Ευχόμαστε στον Ανδρέα ότι καλύτερο και τη νέα χρονιά».

Χρίστος και Βασίλης Βορκάς

«Η ΑΕΚ Κοράκου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους Χρίστο και Βασίλη Βορκά. Τα δύο αδέρφια που αποτελούν περισσότερο από μία δεκαετία, βασικές μονάδες στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, θα αποτελέσουν και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 δυνατά εργαλεία στην προσπάθεια που θα γίνει στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. Ο 34χρονος Χρίστος που είναι και ο αρχηγός της ομάδας, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα τελευταία χρόνια έβαλε πολλά «χρυσά» παπούτσια στη βιτρίνα του καθώς πέτυχε πάρα πολλά γκολ ενώ ο 31χρονος Βασίλης που είναι εκ των αρχηγών, παίζει στο κέντρο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ευχόμαστε και στους δύο, τα καλύτερα και αρκετές επιτυχίες. Στη φωτογραφία με τον προπονητής της ΑΕΚ Κοράκου, Γιώργο Γεωργίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ