aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΤελική φάση πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ

Τελική φάση πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ περιόδου 2018-19. Μέσα από τη διοργάνωση και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα ακολουθήσουν στους επικείμενους αγώνες, εισιτήριο ανόδου για το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ έχουν εξασφαλίσει οι πρώτες τέσσερις ομάδες.

Το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΠ Πολεμιδιών-Κόρνος FC 2013 για τις θέσεις 3-4 και την ίδια ημέρα στο Κοινοτικό Στάδιο Κόρνου θα παίξουν Σπάρτακος Κιτίου-Ανόρθωση Μουτταγιάκκας για τις θέσεις 5-6.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων Ομόνοια 1948-Γεροσκήπου FC. Σημειώνεται πως όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17:00. Ο αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 7-8 μεταξύ Λένα Λεμεσού και Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγ. Τριμιθιάς δεν θα διεξαχθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ