aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΤα επεισόδια δεν ήταν ο λόγος αναβολής του Ομόνοια 1948 - Τρούλλοι!

Τα επεισόδια δεν ήταν ο λόγος αναβολής του Ομόνοια 1948 – Τρούλλοι!

Αναβλήθηκε οριστικά ο αγώνας μεταξύ της Ομόνοιας 1948 και της FC Τρούλλων που ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 16:30 για τα μπαράζ ανόδου της ΣΤΟΚ.

Μία ώρα πριν την έναρξη, χούλιγκαν επιτέθηκαν στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας των Τρούλλων, έσπασαν τα τζάμια και σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Τρούλλων, Σπύρο Πάμπουλλο πήραν τις αποσκευές των ποδοσφαιριστών.

Έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Τρούλλων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο επικαλούμενοι αναπνευστικά προβλήματα και ο αγώνας αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα των Τρούλλων δήλωσε στο διαιτητή ότι δεν θα αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Κοινοτάρχης Τρούλλων: «Έσπασαν γυαλιά, πήραν τις αποσκευές των παικτών»

Η ανακοίνωση της ΣΤΟΚ

«Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί λόγω του ότι η ομάδα Τρούλλοι  F.C. 2015 δήλωσε στο διαιτητή ότι δεν θα αγωνιστεί. Η τύχη του αγώνα θα αποφασιστεί από τη Δικαστική Επιτροπή της ΣΤΟΚ».

Διαβάστε επίσης: Πετροβολισμοί και επεισόδια στο Μακάρειο πριν το Ομόνοια 1948 – FC Tρούλλοι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ