aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΣυνεχίζουν άλλοι τέσσερις στα κυανέρυθρα

Συνεχίζουν άλλοι τέσσερις στα κυανέρυθρα

Η ΑΕΚ Κοράκου ανανέωσε τη συνεργασία της με άλλους τέσσερις παίκτες πρόσφατα, τους Γιώργο Μακρίδη, Ανδρέα Φωτίου, Ανδρέα Σωλομού και Νικόλα Παναγιώτου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

H AEK Koράκου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μακρίδη και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός παίζει στην ομάδα μας εδώ και μία εφταετία και είναι εκ των αρχηγών, συμμετέχοντας σε σημαντικές στιγμές του σωματείου μας. Ευχόμαστε στον Γιώργο ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζει κοντά μας.

H AEK Koράκου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Φωτίου και για την επόμενη χρονιά. Ο 28χρονος μέσος, αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας και παλιότερα και επέστρεψε την περσινή περίοδο, με μπόλικες εμπειρίες. Ευχόμαστε στον Ανδρέα ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν, να παραμείνει υγιής και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζει κοντά μας.

Με τον Ανδρέα Σολωμού συνεχίζουμε τις ανακοινώσεις μας που αφορούν ανανεώσεις. Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός αγωνίζεται στην AEK Koράκου τα τελευταία δύο χρόνια και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε στον Ανδρέα ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ Koράκου θα συνεχίζει ν’ αγωνίζεται ο Νικόλας Παναγιώτου. Ο 22χρονος επιθετικός ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα μας εδώ και μία πενταετία, είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις. Ευχόμαστε στον Νικόλα ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν, να παραμείνει υγιής και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζει κοντά μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ