aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΣπουδαία πράξη από Αχιλλέως που παρέμεινε πιστός, αποκτήθηκε άλλος ένας, ανανέωσαν δύο

Σπουδαία πράξη από Αχιλλέως που παρέμεινε πιστός, αποκτήθηκε άλλος ένας, ανανέωσαν δύο

Ο Εθνικός Λατσιών προχθές ανακοίνωσε την τη σύναψη συμφωνίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Αχιλλέως, όμως προτού προλάβει να… στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή συμβολαίων, δέχθηκε δελεαστικές προτάσεις από ομάδες ανωτέρων κατηγοριών αλλά τις απέρριψε! Επίσης, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάββα Αντωνίου, με τον Μιχαήλ-Άγγελο Μαππή και τη σύναψη συμφωνίας με τον

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Αχιλλέως! Καλωσορίζουμε τον Λεωνιδα ξανά στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Εθνικού Λατσιών!

⚠️ Επιθυμούμε να εκφράσουμε και δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμησή μας προς τον ποδοσφαιριστή μας Λεωνίδα Αχιλλέως, ο οποίος μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας δέχθηκε δελεαστικότατες προτάσεις από ομάδες ανώτερων κατηγοριών τις οποίες ομως απέρριψε παραμένοντας πιστός στον Εθνικό και προσηλωμένος στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας. Συγχαίρουμε τον Λεωνίδα για τη στάση που κράτησε και το ήθος που επέδειξε. Μας συγκίνησε η όλη συμπεριφορά του τις τελευταίες δύο ημέρες.Τέτοιες ενέργειες δείχνουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα του ανθρώπου και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στην ομάδα μας έχουμε τέτοιους αθλητές !

Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 21χρονο ποδοσφαιριστη Σάββα Αντωνίου. Ευχόμαστε στον Σάββα καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Εθνικού Λατσιών!

Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κασάπη. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!

Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Μιχαήλ-Άγγελο Μαππή! Ευχόμαστε στον Μιχαήλ-Άγγελο καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Εθνικού Λατσιών!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ