aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΟμόνοια 1948: «Δεν τυφλωνόμαστε από γλειψίματα»

Ομόνοια 1948: «Δεν τυφλωνόμαστε από γλειψίματα»

Η Ομόνοια 1948 με ανάρτηση της στο Facebook αναφέρεται στο επικείμενο παιχνίδι με τον Σπάρτακο Κιτίου (Τσίρειο, 16:30) μέσω του οποίου θα πάρει την πρόκριση και συνάμα την άνοδο την 4η κατηγορία.

Αναλυτικά: 

«ΠΑΜΕ ΤΣΙΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. Κυριακή η ώρα 16:30

Σε γνώριμα λημέρια θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι στη μέχρι τώρα ιστορία της ομάδας μας. 90 λεπτά μας χωρίζουν από την άνοδο μας στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ (4η Κατηγορία) και πάμε να πάρουμε την πρόκριση παλικαρίσια.

Δυστυχώς οι θεατρινισμοί των Τρούλλων συνεχίζουν να μας στοιχίζουν αφού είμαστε η μόνη ομάδα από τις οκτώ που θα αγωνιστεί τρεις μέρες μετά από το τελευταίο της παιχνίδι ενώ τους αντίπαλους μας τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούν. Στα αρνητικά και οι τρεις χθεσινοί τραυματίες που δύσκολα έως αδύνατα θα είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή.

Δεν μας απασχολούν όμως τα πιο πάνω, με την αξία μας είμαστε μέχρι εδώ και με την αξία μας θα πάρουμε την άνοδο την Κυριακή έχοντας στο πλευρό μας τον 12ο μας παίκτη. Έχουμε 48 ώρες να φέρουμε και τον τελευταίο οπαδό μας στο γήπεδο, έχουμε 48 ώρες να προετοιμαστούμε να κάνουμε το Τσίρειο να σειστεί.

Δεν τυφλωνόμαστε από τα γλειψίματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξέρουμε πολύ καλά τι έλεγαν για την ομάδα μας κάποιοι, πόσο την υποτιμούσαν αλλά και πόσο κατάπιαν την γλώσσα τους μετά την χθεσινή κλήρωση. Τα παλικάρια μας μέσα στο γήπεδο την Κυριακή θα κλείσουν ξανά τα στόματα όλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ