aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΜία μετεγγραφή-επιστροφή και τρεις ευκαιρίες σε νεαρούς

Μία μετεγγραφή-επιστροφή και τρεις ευκαιρίες σε νεαρούς

Ο Κόρνος FC ανακοίνωσε την επιστροφή του Αντώνη Χαραλάμπους και την ενσωμάτωση στην ανδρική ομάδα τριών νεαρών παικτών, τον Κωνσταντίνο Αποστόλου, τον Βασίλη Κυριάκου και τον Χαράλαμπο Χατζηλάμπρου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Επιστροφή στα παλιά του λημέρια! Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του παλιού μας γνώριμου, του δικού μας παιδιού Αντώνη Χαραλάμπους στην ομάδα μας Κόρνος FC 2013! Ο Αντώνης με μια πορεία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει και με ικανότητες που λίγοι έχουν, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, πανέτοιμος για τον μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας!».

«Ευκαιρίες σε νέα παιδιά! Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας μας Κόρνος FC 2013, ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά την ενσωμάτωση 3 ταλαντούχων και πολύ υποσχόμενων νέων παιδιών που θα ανανεώσουν τον βασικό κορμό της ομάδας μας και θα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην υλοποίηση των φετινών μας στόχων. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κόρνος FC 2013 τους αξιόλογους νέους ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνο Αποστόλου, Βασίλη Κυριάκου Χαράλαμπο Χατζηλάμπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ