aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΜία ανανέωση στην Πέγεια και μετεγγραφικός «πυρετός» με οκτώ παίκτες

Μία ανανέωση στην Πέγεια και μετεγγραφικός «πυρετός» με οκτώ παίκτες

Την προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα καλό ρόστερ με στόχο μία ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ, συνεχίζει η Πέγεια 2014. Αφότου εκλέχθηκε και καταρτίστηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, άρχισαν οι ανακοινώσεις που αφορούν σε μετεγγραφές και ανανεώσεις.

Συνεχίζει στα κιτρινόμαυρα ο Πάμπος Μιχαήλ, ενώ αποκτήθηκαν οι Νικόλας Χριστοφίδης, Πόλυς Φιλίππου, Χρίστος Μακρή, Μιχάλης Ιωάννου, Στάθης Πατσαλίδης, Χρυσόστομος Δημοσθένους, Χρίστος Βαλαντής, Σπάρτακος Φιλιππίδης. Αρκετοί φόρεσαν ξανά τη φανέλα της Πέγειας.

Η ανακοίνωση για Μιχαήλ: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Πάμπο Μιχαήλ. Ο Πάμπος αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες στο παρελθόν σε Κύπρο και Ελλάδα όπως ο ΑΠΟΠ/Κινύρας, η Νίκη βόλου, ο Ατρόμητος Γεροσκήπου, ο Ακρίτας και τα τελευταία 3 χρόνια είναι ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας μας. Είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία και το πάθος του ο Πάμπος θα δώσει τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας».

Η ανακοίνωση για Χριστοφίδη: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή Νικόλα Χριστοφίδη. Ο Νικόλας έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στο παρελθόν όπως ΑΕΠ, Ατρόμητος, ΕΝΑΔ, Πέγεια και Ακρίτα. Είναι μια σπουδαία μετεγγραφή για την ομάδα μας καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει 33 γκολ τα τελευταία 3 χρόνια σε Β’ και Γ’ κατηγορία. Νικόλα καλωσόρισες στη Πέγεια και ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Φιλίππου: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο επιθετικό Πόλυ Φιλίππου. Ο Πόλυς αγωνίστηκε στην Πάφο FC στην Β’ κατηγορία και στον Ακρίτα Χλώρακας στην Β’ και Γ’ κατηγορία. Άλλη μια μετεγγραφή της ομάδας μας που περιμένουμε να κάνει τη διαφορά. Πόλυ, καλωσόρισες στην Πέγεια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Μακρή: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή Χρίστο Μακρή. Ο Χρίστος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες όλης της Κύπρου όπως ΑΕΠ, Ατρόμητος, Εθνικός Λατσιών, Ακρίτας Χλώρακας, Πέγεια και Γεροσκήπου. Αναμένουμε ότι με την εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων μας. Χρίστο καλωσόρισες στην Πέγεια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!».

Η ανακοίνωση για Ιωάννου: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ιωάννου. Ο Μιχάλης Ιωάννου αγωνίστηκε στο παρελθόν σε ΑΕΠ, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ακρίτα, Πέγεια και Γεροσκήπου. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της. Μιχάλη καλωσόρισες στην Πέγεια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Πατσαλίδη: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Πατσαλίδη. Ο Στάθης την περασμένη σαιζόν είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ με τον Ορφέα Λευκωσίας στην Δ’ κατηγορία. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της. Στάθη καλωσόρισες στην Πέγεια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Δημοσθένους: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Χρυσόστομο Δημοσθένους. Ο Χρυσόστομος αγωνίστηκε στην ομάδα μας πριν 2 χρόνια καταγράφοντας αρκετές συμμετοχές και γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Κομοτηνή. Καλωσορίζουμε τον Χρυσόστομο στην ομάδα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Βαλαντή: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή Χρίστο Βαλαντή. Ο Χρίστος αγωνίζεται και στις 2 θέσεις του ακραίου μπακ και είναι Πεγειώτης γέννημα θρέμμα της ομάδας μας και πρώην αρχηγός. Χρίστο καλωσόρισες ξανά στην Πέγεια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες

Η ανακοίνωση για Φιλιππίδη: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό ποδοσφαιριστή Σπάρτακο Φιλιππίδη. Ο Σπάρτακος αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ατρόμητο, την ΕΝΑΔ και την Πέγεια. Αναμένουμε να βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας. Καλωσορίζουμε τον Σπάρτακο στην ομάδα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ